Har du brug for en stærk, klassisk erhvervsbank?

Vi kender dig og din virksomhed - og I er vigtige for os. Vores dygtige erhvervsrådgivere er klar til at tage imod dig, og vi kan levere alle de produkter og ydelser, du og din virksomhed har brug for.

Den personlige tilgang er nerven i erhvervsrådgivningen i Djurslands Bank. Vi lægger stor vægt på at have en personlig relation til vores kunder, vi er tilgængelige – både digitalt og fysisk – og besøger vores kunder i deres virksomhed.

De gamle dyder om at gøre tingene ordentligt. Til tiden. Med omhu. Det er dét, der er omdrejningspunktet for os her i Djurslands Bank.

Som lokalbank har vi sammenfaldende interesser med dig og din virksomhed, og vi vil gerne være med til at skabe trivsel, vækst og nye arbejdspladser. Vi har erhvervsafdelinger i Grenaa, Risskov og i Randers, hvor vores kompetente rådgivere står klar til at møde dig.

Kontakt en erhvervsrådgiver

Som erhvervskunde stiller du krav om specialviden - og den har vi i Djurslands Bank. Sammen med vores specialister inden for finansiering, udland, investering, pension, betalingsformidling, leasing og likviditet skaber vi de bedste løsninger for dig.

Klassisk bank

Vi er en klassisk bank – og det er vi stolte af. Nøjagtigt ligesom mange af vores erhvervskunder og erhvervsrådgivere er stolte. Noget er nemlig værd at værne om. Som Johns Honda CL450 fra 1973, som ikke kun er købt til at køre på. Den er også købt, fordi han synes, den er værd at passe på.

Sådan er det også med nogle ting i Djurslands Bank. Vi bringer tingene fremad. Og vi tænker over, hvordan vi gør det. Vi husker på, at der er noget, der er værd at værne om.

Det er det, vi kalder klassisk bank.

Christina hjælper mennesker

Læs mere

John elsker sin gamle Honda

Læs mere

Peter tror
på holdet

Læs mere

Claus er vild
med vinyl

Læs mere

Christian
stiller krav

Læs mere

Hans nørder
med biler

Læs mere

Anders elsker landbrug

Læs mere

Christian dyrker det originale

Læs mere


Arbejdsgaranti: Vær opmærksom på vigtig ændring

Som leverandør indenfor bygge- og anlægsvirksomhed vil du ofte skulle stille en arbejdsgaranti overfor din kunde, kendt som AB92.

Du har tidligere modtaget et månedligt overblik med en samlet status på din garantiportefølje. Fremover kan du løbende følge status på dine forskellige garantier direkte i NetBank Erhverv. Den store fordel er, at du kan tilgå de opdaterede oplysninger, lige når det passer dig. Fx samme dag som der sker en nedskrivning på en garanti.

Ny og nem procedure til bestilling af arbejdsgaranti

Udfører du arbejdsopgaver under AB92 regler, så kan du anmode Djurslands Bank om, på dine vegne, at udstede en arbejdsgaranti.

Vi tilbyder en ny og nem måde at gøre dette på:
Du skal fremover bestille arbejdsgarantien direkte i NetBank Erhverv, hvor du kan medsende aftalegrundlaget. Du finder det under punktet Garantier, som ligger under Konti.

I forbindelse med bestillingen kan du bestille det endelige dokument til elektronisk underskrift i eBoks.