Vi hjælper dig med et billån

Prøv vores billånsberegner og få en indikation af, hvad et lån til din drømmebil vil koste dig. Vi hjælper dig gerne med bilfinansieringen og kan også hjælpe med den rigtige bilforsikring.

Billån til en god rente

Er du på udkig efter en ny eller nyere bil, hjælper vi dig gerne med finansieringen. Hvad din samlede pris for billånet bliver, afhænger af flere faktorer - det udregner vi sammen med dig.

Billånsberegner

Du er velkommen til at prøve vores billånsberegner her på siden.

Drømmer du om en plug-in hybrid-, brint- eller elbil kan du i stedet prøve vores beregner til de biltyper .

Start med det økonomiske overblik

Uanset om du er på udkig efter bil eller motorcykel, vil vi gerne hjælpe dig med både finansiering og forsikring af dit køretøj.

Start med at få et økonomisk overblik. Så ved du, hvor meget du kan købe for, hvad forsikringen vil koste, og hvad du skal betale i billån om måneden.

Når de ting er på plads, kan du i ro og mag gå på jagt efter den perfekte bil.

Gode råd inden du køber bil

 • Få styr på økonomien
 • Undersøg bilmarkedet
 • Ny eller brugt bil?
 • Benzin, diesel eller el?
 • Tjek den brugte bil før bilkøb
 • Undersøg om der er restgæld i bilen
 • Tag eventuelt forbehold på slutsedlen

Få mere at vide

Når du køber ny bil, er det vigtigt med den rigtige bilforsikring. Læs også om vores billånsprodukter.

Billånsberegner

Har du råd til drømmebilen?

Indtast beløb
Løbetid er
år
Etableringsomkostninger
kr.
Min. pr. måned

Rente 5,70%

Totale kreditomkostninger
ÅOP %
Maks. pr. måned

Rente 10,20%

Totale kreditomkostninger
ÅOP %

Kontakt din rådgiver for et lånetilbud

Hvad du præcis skal betale, afhænger af dine økonomiske forhold og den konkrete situation.
Beregningen er blot et eksempel. ÅOP indeholder gebyr for panthaverdeklaration.
Der er ikke medregnet omkostninger til tinglysning.
Er du UngPlus- eller VærdiPlus-kunde får du rabat ved etablering af billån.

Sæt dig trygt bag rattet med en god bilforsikring

Tal med din rådgiver om, hvordan du kan skræddersy din bilforsikring, så den passer præcis til dine behov.

Få en bilforsikring, der passer til dig og din bil

Vi samarbejder med forsikringsselskabet Privatsikring og kan sammen med dig skræddersy din bilforsikring, så du får præcis den forsikring, du har brug for.

Du kan få den lovpligtige ansvarsforsikring og kan vælge mellem kaskoforsikring og delkaskoforsikring.

Du kan også vælge en række tilvalgsdækninger, som for eksempel førerpladsdækning, Privatsikring Vejhjælp og selvrisikodækning.

Læs mere om bilforsikring på privatsikring.dk

Særlige fordele ved bilforsikringen

 • Du får en lånebil, mens din egen bil bliver repareret på et af Privatsikrings mange fordelsværksteder efter en kaskoskade.
 • Fordelsværkstedet henter din bil, leverer en lånebil og returnerer din reparerede bil.
 • Du får fri reparation af stenslag i forruden, hvor og når det passer dig. For eksempel hjemme eller på dit arbejde.

Overvejer du at købe en elbil?

Der er i øjeblikket stor interesse for elbiler. Det er godt for miljøet - og godt for din pengepung. Men hvad er der ellers af fordele og ulemper?

Hvor langt kan en elbil køre?

Elbilers rækkevidde afhænger af mange faktorer, bl.a. batteriets størrelse, elbilens størrelse, hastigheden, kørestil m.m. Elbilproducenterne opgiver en forventet rækkevidde, men som det også er tilfældet med benzinbiler, er det meget sjældent at nå dette i praksis. Forsøg har vist, at man gennemsnitligt kører ca. 30% kortere end den maksimale rækkevidde, fabrikken opgiver.

Hvis du vil være på den sikre side, skal du derfor vælge en elbil, som ifølge fabrikken har en rækkevidde på 40 – 50% mere end den distance, du normalt har brug for at køre mellem opladninger. Samtidig vil de fleste dog opleve, at når det først er blevet en vane at sætte elbilen i stikket, så snart det er muligt (og jo, elbiler kan sagtens holde til at blive ”sjatladet”), så er det med rækkevidden sjældent et stort problem i det daglige.

Alle elbiler er udstyret med en ”tankmåler”, som viser, hvor meget strøm man har på batteriet, og/eller hvor mange kilometer bilens computer skønner, man kan køre, før man løber tør. Økonomisk kørsel kan give en meget stor forskel på rækkevidden i en elbil.

Frygten for at løbe tør for strøm er ofte stor, når man starter med at køre elbil. Men mange forsøg med elbiler bekræfter, at i det daglige vil kendskab til sin elbil kombineret med en smule planlægning mindske frygten for at løbe tør for strøm meget.

Opladning af elbiler

Erfaringer fra nuværende elbilejere viser, at elbiler typisk lades op, dér hvor de står parkeret om natten eller, hvor de står i længere tid i løbet af dagen. Så har du en ladestander derhjemme og måske endda en på arbejdspladsen, er du normalt godt dækket ind. Derudover kan du abonnere på adgang til opladningsmuligheder, så du også kan få strøm på elbilen andre steder.

Hos udbyderne af elbiler kan du få et bud på, hvor mange kilometer du kan ”tanke” i timen ved normal opladning. På den måde kan du regne dig frem til, hvor tit og hvor længe elbilen skal oplades for at kunne dække dit kørselsbehov.

Det vigtigste omkring opladning er, at elbilen bliver sluttet forsvarligt til elinstallationen. Så brug kun opladningsudstyr som er lavet til formålet, undgå forlængerledninger, få instruktion og vejledning, dér hvor du køber elbilen, og læs i øvrigt elbilens instruktionsbog grundigt.

Når du skal have sat en ladestander op derhjemme, anbefaler vi, at du allierer dig med et firma, som har forstand på opladning af elbiler. Så behøver det ikke være svært at få ladet din elbil op.

Billån til el- og hybridbiler

Vi tilbyder et alternativt billån til dig, der vil låne penge til en plug-in hybrid-, brint- eller elbil.

Læs mere om billån til el- og hybridbiler

Det rigtige billån til dig

Hos Djurslands Bank kan du vælge mellem to typer af bilfinansiering.

 • Billån

  Billån

  Lånegrænser
  Du bestemmer selv hvilken udbetaling du vil betale, når du køber bil. Jo flere penge du selv kommer med – jo lavere rente kan vi tilbyde dig på billånet.

  Sikkerhed
  Vi tager, som udgangspunkt, pant i bilen i form af et løsøreejerpantebrev.

  Afdragsprofil
  Billån afvikles med faste månedlige ydelser med en løbetid på op til 9 år. Hvis du ikke køber en ny bil, fratrækkes bilens alder i lånets løbetid.

  Rentesats
  Vi kan tilbyde billån med variabel rente. Du kan få oplyst den aktuelle rentesats her på bankens hjemmeside under priser og ved henvendelse til banken. En variabel rente betyder, at renten kan ændres i lånets løbetid. Ydelsen kan i løbetiden blive højere eller lavere.

  Omkostninger
  Du kan ved henvendelse til banken få oplyst, hvilke omkostninger der beregnes i forbindelse med etablering af billånet.

 • Bilkredit

  Bilkredit

  Lånegrænser
  Med Bilkredit kan du låne op til 100% af bilens købspris. Du har også mulighed for at få belånt ekstra udstyr m.v.

  Sikkerhed
  Vi tager som udgangspunkt, pant i bilen i form af et løsøreejerpantebrev på samme beløb som Bilkreditten.

  Afdragsprofil
  Du indbetaler faste månedlige ydelser – uden at maksimum på Bilkreditten nedskrives. Den månedlige ydelse fastsættes ud fra en max. løbetid på 9 år. Hvis du ikke køber en ny bil, fratrækkes bilens alder i lånets løbetid.

  Rentesats
  Renten på Bilkredit er variabel og tilskrives hvert kvartal. Den endelige rentesats fastsættes i forbindelse med etablering af Bilkreditten. Du kan altid få den variable rentesats oplyst her på bankens hjemmeside og ved henvendelse til banken.

  Omkostninger
  Du kan ved henvendelse til banken få oplyst, hvilke omkostninger der beregnes i forbindelse med etablering.

  Misligholdelse
  Ved manglende overholdelse af forpligtelserne i forbindelse med lånet vil det have finansielle eller juridiske konsekvenser. Ved for sen betaling eller anden misligholdelse af lånet kan det opsiges til øjeblikkelig betaling, ligesom der vil påløbe morarenter.