MitID har afløst NemID - også i Djurslands Bank Netbank Erhverv

MitID er afløseren for NemID og lever op til de nyeste standarder for sikkerhed. MitID er udviklet af Digitaliseringsstyrelsen og Finans Danmark. Få styr på MitID til Djurslands Bank Netbank Erhverv herunder.

NemID bliver i løbet af 2021 og 2022 erstattet af MitID.
For at få MitID-login til Djurslands Bank Netbank Erhverv skal brugeren først have et personligt MitID. Se mere i vores FAQ.

Vælg personligt MitID eller opret et nyt

Virksomheden kan enten vælge, at alle brugere kan få adgang til Djurslands Bank Netbank Erhverv med deres personlige MitID – eller vælge, at brugerne skal oprette et nyt MitID til arbejdsbrug.

Fordelen ved at bruge personligt MitID er, at medarbejderne blot skal bruge det identifikationsmiddel og de koder, de er vant til. Og der er ingen yderligere omkostninger. En virksomhed kan dog ikke tvinge medarbejderne til at bruge deres personlige MitID, hvis de ønsker at adskille privat og erhverv.

Begge løsninger kan køre side om side i virksomhedens netbank – fx så de fleste brugere anvender deres personlige MitID, mens nogle vælger at få oprettet et nyt MitID til brug i virksomheden.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Her kan du se fire videoer, der viser hvordan du opretter MitID til erhvervsbrugere i Netbank Erhverv. Under videoerne finder du svar på mange af de typiske spørgsmål om overgangen til MitID.


Sådan tilknytter du dit personlige MitID til din erhvervsbruger i Netbank Erhverv
Sådan opretter du et nyt MitID til din erhvervsbruger i Netbank Erhverv og tilknytter det til MitID-appen på den telefon, som du bruger både til arbejde og privat
Sådan opretter du et nyt MitID til Netbank Erhverv på én telefon du kun bruger til arbejde
Sådan opretter du et personligt MitID, når du ønsker at anvende en kodeviser

Generelt om MitID

Privat MitID til virksomhedens netbank erhverv

Udenlandske medarbejdere uden MitID

Sikkerhed og identifikationsmidler

Øvrig hjælp og support