God investeringsrådgivning

Vi tror på, at god investeringsrådgivning i sidste ende resulterer i et ekstra plus på kontoen.

Vi passer på din investering

Ønsker du at investere i værdipapirer, så kan Djurslands Bank hjælpe dig. Investeringsrådgivningen tager altid udgangspunkt i din investeringsprofil, som vi sammen fastlægger.


Book et møde om investering

Kontakt din rådgiver eller book et investeringsmøde for at høre om dine muligheder. Vi vil gerne være med til at passe på din investering.

Book investeringsmøde

Hvordan skal jeg investere?

Du kan investere dine penge på forskellige måder – og vi hjælper dig gerne med at finde den bedst mulige løsning for dig.

Læs mere om:

Værdien af investeringsrådgivning

 • Det er for risikabelt at investere

  Det er for risikabelt at investere

  En ting er sikkert: 100 kroner i dag er ikke det samme værd som 100 kroner om et år. Hvis du ingenting gør, og inflationen spiser sit, mister du købekraft. Hvis du omvendt accepterer en vis risiko for tab, kan du forvente et højere afkast, men også risikere at tabe penge. Derfor er det en god idé at få rådgivning, så du kan afveje forventningerne op imod:
       •   Din samlede økonomi og beløb til rådighed
       •   Investeringshorisont
       •   Appetit på og plads til at tage en risiko
 • Rådgivere vil bare sælge mig det dyreste – det er billigere at bruge en uvildig rådgiver

  Rådgivere vil bare sælge mig det dyreste – det er billigere at bruge en uvildig rådgiver

  Uvildige investeringsrådgivere hævder ofte at have lavere omkostninger. Èn uvildig rådgiver var endda så sikker i sin sag, at han udfordrede pengeinstitutterne til et væddemål om, hvem der var billigst. Det væddemål tabte han.
 • Jeg har brug for reserver

  Jeg har brug for reserver

  Forbrugerrådet anbefaler at du har en økonomisk buffer til uforudsete udgifter. Men hvor mange penge skal du gemme i madrassen? Det kommer an på: Bor du i eget hus eller til leje i en lejlighed? Har du bil eller planer om at rejse? Er du alene, eller er der andre, du skal forsørge? En tommelfingerregel siger, at en buffer svarende til nogle måneders løn er god at have. Du bør grundigt overveje at investere de midler, du har på kontoen ud over den buffer, der passer til dig og din situation.


 • Jeg gør det selv, for så undgår jeg omkostninger til forvalter og pengeinstitut

  Jeg gør det selv, for så undgår jeg omkostninger til forvalter og pengeinstitut

  Undersøgelser viser, at afkastet ved gør-det-selv strategien er markant lavere end for professionelt forvaltede porteføljer. Det mistede afkast er dog højere end de sparede omkostninger. Ved at investere gennem en investeringsforening får du en professionel strategi, udvælgelse af papirer, spredning og pleje af porteføljen. Det formår de færreste gør-selv-selv investorer at gøre selv.


 • Investering er for dyrt

  Investering er for dyrt

  Ved ikke at investere får du et forventet tab svarende til inflationen (ca 2 procent om året). For den gennemsnitlige danske investeringskunde er kombinationen af pengeinstitut og kapitalforvalter den bedste og billigste løsning, når der kigges på den samlede omkostning til rådgivning og forvaltning.


 • Det er meget billigere at investere i en ETF/ Indeksfond

  Det er meget billigere at investere i en ETF/ Indeksfond

  En rapport fra Copenhagen Business School fastslår, at der for en investeringshorisont på 3 år + vil være et merafkast i forhold til markedet i aktive fonde. Der kan også findes rapporter, som viser det modsatte. En skævvridning i nogle analyser er, at der ofte indgå gebyr for rådgivning i de aktive fonde, mens betalingen for rådgivningen ikke medtages i de passive.


 • I tilbyder kun produkter fra BankInvest – hvordan kan jeg stole på, at det er det bedste?

  I tilbyder kun produkter fra BankInvest – hvordan kan jeg stole på, at det er det bedste?

  Vi har valgt at lade BankInvest hjælpe os med, hvem der er dygtige kapitalforvaltere. På de områder, hvor BankInvest ikke selv har ekspertisen, bruger de andre leverandører, eksempelvis på deres ejendomsprodukt. Ved at have et tæt samarbejde med BankInvest giver det os mulighed for at have indflydelse og sikre os, at de produkter, der tilbydes er af solid kvalitet og passer til vores kunders behov.

Ansvarlig investering gennem BankInvest

Er du interesseret i at høre mere om ansvarlige investeringer, så er BankInvest et godt bud.

Det stigende fokus på ansvarlighed har bredt sig til investeringsområdet og efterspørgslen efter mere ansvarlige investeringsmuligheder bliver mere og mere udbredt.

Læs mere om ansvarlig investering.

Sammen med vores samarbejdspartner på investeringsområdet BankInvest tror vi på, at virksomheder skaber mest værdi ved at drive deres forretning ansvarligt.

Læs mere om bæredygtighed på bankinvest.dk

Nyt fra finansmarkederne

Vores samarbejdspartner, BankInvest, kommer her med et aktuelt input fra finansmarkederne.

Update fra finansmarkederne - august 2023
Det ser positivt ud over en bred kam, og "Blød landing for 2023" synes at være det dominerende tema i øjeblikket. Hør BankInvests vurdering af, hvad vi kan forvente resten af året.

Husk at du altid er velkommen til at tage fat i din rådgiver i Djurslands Bank, hvis du har spørgsmål - også til eventuelle investeringer.