5% i rente

... på Studiekonto på indlån op til 20.000 kr. Studiekonto tilbydes dig, der er studerende på en SU-berettiget videregående uddannelse, og som er helkunde i UngBank.

Endelig en bank for dig, der er mellem 18 og 29 år

UngBank er - som navnet fortæller - en bank for unge mennesker.

Vi vil rigtig gerne mødes med dig og du er meget velkommen i en af vores afdelinger. Vi kan også holde et onlinemøde, mens du er hjemme eller på farten.

Rådgivning, der er tilpasset dig

Sådan rådgiver vi dig

Vores rådgivere ved, hvordan du får mest ud af din økonomi, hvad enten du er studerende, har en læreplads eller er færdiguddannet. 

Hos os får du produkter, du har behov for, og vi sørger altid for at give en god pris, både hvis du låner penge af os, og hvis du har penge stående på kontoen.

Ikke bare lån og renter

Men UngBank er mere end lån, renter, forsikring og investering. Vi har fokus på dig og dine behov, og vores mål er at kontakte dig, når noget kan ændres til din fordel.

Vi hjælper dig, når du flytter hjemmefra, når du flytter sammen med din kæreste, når du skal købe bil eller bolig og i andre situationer, hvor der sker et skift i dit liv.

Vi hjælper dig...

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om noget, du ønsker uddybet.

Alt andet end et callcenter

Nærværende - også online

Vi værdsætter vores kunder. Derfor får du ikke bare fat i et callcenter, når du ringer til UngBank. Du får fat i din egen personlige rådgiver, som du altid er velkommen til at ringe til, sende mail til og sms'e direkte til. 

Vi tilbyder også...

Onlinemøde - rådgivning når du har tid
Er det besværligt at skulle ned i banken? Eller passer det dig bare dårligt? Så hold dit næste kundemøde som et onlinemøde. Det kræver bare en pc eller tablet - og så er du klar til online rådgivning.

Læs mere om onlinemøder