Erhvervsleasing i Djurslands Bank

Med Djurslands Bank Leasing får du en konkurrencedygtig og fleksibel finansieringsform, som er specielt tilpasset den enkelte erhvervsvirksomhed. Vi kan tilbyde dig attraktive leasingløsninger til næsten alle typer af aktiver.

Fordele ved erhvervsleasing gennem Djurslands Bank

Står du med et behov for udskiftning, opgradering eller overvejer du et helt nyt forretningsområde, hvor der er en anlægsinvestering, så er leasing en oplagt mulighed. En af fordelene er, at du har dialogen med den rådgiver i banken, som du kender i forvejen.

Tag fat i din rådgiver

 • Vi kender dig og din virksomhed og kan derfor hjælpe med at finde de bedste løsninger til sammensætning af virksomhedens finansiering:
  • Førstegangsydelse der beskytter din likviditet og er afstemt med dine muligheder for skattefradrag.
  • Leasingydelser der balancerer i forhold til aktivets indtjeningsevne og dine øvrige investeringsplaner.
 • Du skal kun tale med én rådgiver om al finansiering, uanset om det er et vækstscenarie, eller der er behov for ændringer/lempelser i perioder med svingende omsætning.

 • Djurslands Bank er uafhængig af importør/mærker. Du får derfor stor frihed og råderum og kan frit vælge leverandør.

 • Fleksibel leasingramme med løbende mulighed for at lave udskiftninger. Det betyder, at din virksomhed altid har den kapacitet til rådighed, som den behøver.

 • Samler du al din finansiering, giver det et større overblik samt flere muligheder.

Fordele ved erhvervsleasing:

Frigør likviditet
Med leasing frigøres likviditet frem for at binde den i et lån/køb. Denne likviditet kan f.eks. bruges på mere værdiskabende køb eller ansættelse af mere mandskab.

Fuld brugsret
Du har fuld brugsret til det leasede udstyr og mulighed for udskiftning af udstyr.

Intet momsudlæg
Din virksomhed har intet momsudlæg af anskaffelsessummen, da vi afregner leverandøren inkl. moms. Du betaler kun moms af dine leasingydelser, som også er fuld fradragsberettiget i jeres momsregnskab.

Skattefradrag
Hele leasingydelsen kan trækkes fra i skat, da det er en driftsomkostning.

Få omkostninger
Der er ingen omkostninger til tinglysnings – eller stempelafgifter og kun en lille udgift til et dokumentoprettelsesgebyr.

Fleksibilitet
Leasing er en fleksibel finansieringsform og med en fast, månedlig ydelse, der tilpasses din virksomhed, får du større sikkerhed i budgettet i mange år frem.

Frihed
Du bestemmer selv hvilket mærke og udstyr, du vil lease. Vi er som bank uafhængige af leverandører. Ønsker du at lease en varebil, har du også adgang til flådepriser fra bilimportører.

Om Opendo

Djurslands Bank er som Opendo partner en del af et samarbejde, der har til opgave at sikre, at Djurslands Bank kan tilbyde leasing til vores kunder. Med nytænkning og innovativ produktudvikling ønsker vi at give vores kunder et unikt produktudvalg, som er tilpasset den enkelte kundes behov.

Opendo er et sektorselskab, som er stiftet af 15 pengeinstitutter og ét forsikringsselskab og til sammen repræsenterer de over 2500 rådgivere. Det giver os som bank en helt unik mulighed for at kunne udvikle og tilpasse os markedet i forhold til netop de løsninger, vores kunder efterspørger.

Du kan lease køretøjer og udstyr til en lang række formål

Er du i tvivl spørg din rådgiver.


 • Køretøjer

  Firmabil, varevogn og lastbil

  Du ved bedst selv, hvilket køretøj du har brug for. Vi står klar til at hjælpe med finansieringen, uanset om det er et standard- eller special-køretøj du har brug for.
 • Entreprenørmaskiner

  Gravemaskine, rendegraver, gaffeltruck eller lignende

  Anskaffelsen af entreprenørmaskiner er en stor investering og det er derfor oplagt at overveje, om leasing kunne være et godt alternativ til køb.
 • Produktionsudstyr

  Nyt produktionsanlæg eller udvidelse af det eksisterende

  Det er dyrt at investere i produktionsmaskiner og det kan have stor betydning for driften af din virksomhed, hvordan du vælger at finansiere købet af disse. Her kan leasing være en rigtig god ide.
 • Landbrugsmaskiner

  Traktor, såmaskine, mejetærsker eller andet

  Det kræver store investeringer af anskaffe de landbrugsmaskiner, der skal bruges for at drive et moderne landbrug. Hvad enten du har brug for en traktor, stensamler, vandingsmaskine eller lignende, er leasing af landbrugsmaskiner en attraktiv løsning.

Tal erhvervsleasing med én, du kender

Hvordan ønsker du, at vi kontakter dig?

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.