Daglig økonomi

Det er vigtigt, at der er styr på den daglige økonomi. Det er trods alt den, vi oftest beskæftiger os med.

Vi hjælper dig gerne

Den daglige økonomi skal helst bare køre, uden du behøver at bruge mange kræfter på den. Tal med os om boliglån, billån, pension, investering og forsikring.

Det kan være noget af et job at bevare det forkromede overblik, men vi hjælper gerne. Vi opretter de konti, du skal bruge. Hvis du ønsker det, hjælper vi også med at udarbejde et budget.

Lav et budget

Til dit eget brug kan du bruge et budgetskema, som du finder ved at trykke på linket. Gem det på din egen PC. Udfyld dine oplysninger i fanen "likviditetsflow", som herefter bliver trukket over i "budgetskema", så du får et overblik over dit budget. Du kan også finde et budgetskema i din netbank, som du kan udfylde og derefter dele med din rådgiver.

Hvis du er i tvivl om noget, så spørg din rådgiver, som kan hjælpe dig.

Når de faste overførsler og betalinger ikke fylder i hverdagen, kan du få tid til noget, der er meget sjovere end at betale regninger.

Du kan rigtig meget selv

Rigtig mange ting i den daglige økonomi kan du klare digitalt. Også her tilbyder vi de bedste løsninger. Hele selvbetjeningsområdet er i rivende udvikling, det gælder både NetBank, MobilBank og MobilePay. 

De nyeste hæveautomater giver dig mulighed for både ind- og udbetalinger, og i flere af bankens automater kan du hæve EUR.

Få et godt tjek af din økonomi i Djurslands Bank

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, som kan sættes i kraft en gang i fremtiden, hvis du bliver syg eller svækket og mister evnen til selv at tage vare på dine økonomiske eller personlige forhold.

Du kan give fremtidsfuldmagt til en eller flere personer, som du selv udpeger. Hvis fremtidsfuldmagten bliver sat i kraft, er den eller de personer såkaldte fremtidsfuldmægtige og kan repræsentere dig og handle på dine vegne. Du er selv fuldmagtsgiver.

Selvom du opretter fremtidsfuldmagten i dag, vil den først kunne sættes i kraft og virke, hvis du en dag bliver syg, mentalt svækket mv.

Du kan læse mere om fremtidsfuldmagt på borger.dk.

Årsopgørelse fra SKAT

Sådan kan du indsende din årsopgørelse til os:

 • Du kan give tilladelse til, at SKAT sender din seneste årsopgørelse til os enten via NetBank eller MobilBank.
  Log på din NetBank og vælg ”Send skatteoplysninger” som ligger til højre under "Meddelelser".
  I MobilBank går du via ”Menu” - "Indstillinger" - "Profil" og ”Send skatteoplysninger”.

Hvorfor skal vi have din årsopgørelse?

 • Vi anvender oplysningerne fra årsopgørelsen til at opfylde myndighedskrav om, at vi løbende skal kunne dokumentere vores indsigt i dine indkomst- og formueforhold.
 • Det er vigtigt for os at nævne, at myndighedernes krav omfatter alle kunder, der har lån eller foretager investeringer gennem banken, uafhængigt af den enkelte kundes økonomi.
 • Ud over at opfylde myndighedernes krav, anvender vi også årsopgørelsen som grundlag for vores individuelle rådgivning af dig.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte din rådgiver eller ringe til 8630 3055.

Vi takker for din ulejlighed.

 

Betalingskort i Djurslands Bank

Vi tilbyder betalingskort, der passer til dig og dine behov.

Handler du meget på internettet? Har du bare brug for et kort til at betale i butikkerne med? Eller har du brug for at kunne hæve og købe for store beløb? Måske rejser du meget og har brug for at have en god rejseforsikring tilknyttet dit kort? 
Læs mere om betalingskort i Djurslands Bank.

Lønkonto

Tab 1

Lønkonto

Din lønkonto er typisk din daglige konto med tilknyttet betalingskort.

Du kan bruge kontoen til NemKonto, betalinger, overførsler, MobilePay, netbank, afkast-konto til depot.

Du kan aftale med banken, at du har en trækningsret på kontoen.

Budgetkonto

Tab 1

Budgetkonto

Med en budgetkonto kan du holde de faste udgifter adskilt fra din daglige økonomi.

Det giver de fleste et bedre overblik over hvor meget der rent faktisk er til privatforbrug hver måned. Du kan via netbank udarbejde er budget, så du kan følge med i hvad de faktiske udgifter betyder for det samlede budget. Du kan også få bankens hjælp til udarbejdelse mod et gebyr. Du kan tilmelde stort set alle faste betalinger til dit budget – det er nemt og sikrer at du overholder betalingsfrister.

Aktionæropsparing

Tab 1

Aktionæropsparing

Som aktionær i Djurslands Bank har du mulighed for at få en Aktionæropsparing.

Vi tilbyder bankens aktionærer en opsparingskonto med en attraktiv rente afhængig af, hvor mange penge man har på kontoen.

Læs mere her.

Opsparingskonti

Tab 1

Opsparingskonti

Hvis du har behov for at spare op, kan vi tilbyde dig forskellige former for opsparingskonti.

Hvis du har et formål med at spare op, kan vi for eksempel tilbyde dig en boligopsparing. Har du en stor pose penge til opsparing, kan vi rådgive dig om investering, da det ofte vil være mere rentabelt for dig.

 

 

Basal indlånskonto

Tab 1

Basal indlånskonto

Har du en enkel daglig økonomi og derfor alene brug for en konto og et betalingskort?

I Djurslands Bank tilbyder vi kunder med en enkel økonomi en basal indlånskonto og et Mastercard Debit.

Kontoen kan oprettes som NemKonto, og der kan indsættes f.eks. løn og pension. Det er muligt at indsætte eller hæve på kontoen i kassen op til 5 gange pr. måned, uden gebyr. 

Når du opretter en basal indlånskonto bliver du automatisk tilmeldt Djurslands Banks Netbank light. Netbank light er din elektroniske adgang til kontoudskrifter og andre dokumenter, som banken sender til dig.

For den basale indlånskonto betales et månedligt gebyr som fremgår af prisbogen.

Basal betalingskonto

Tab 1

Basal betalingskonto

Har du brug for en række af bankens produkter og ydelser?

I Djurslands Bank tilbyder vi kunder med behov for en enkelt konto, der dækker de mest almindelige behov, en basal betalingskonto tilknyttet et Mastercard Debit. Der kan oprettes følgende til kontoen:

 • Betalingsservice
 • Netbank
 • Mobilbank
 • Faste overførsler
 • Betalinger til betalingsmodtagere i andre medlemslande i EU

Kontoen kan oprettes som NemKonto, og der kan indsættes f.eks. løn og pension. Det er muligt at indsætte eller hæve på kontoen i kassen og med et Mastercard Debit kan du, uden gebyr fra banken, gennemføre betalingstransaktioner eller hæve kontanter inden for EU/EØS.

Når du opretter en basal betalingskonto bliver du automatisk tilmeldt Djurslands Banks Netbank light. Netbanklight er din elektroniske adgang til kontoudskrifter og andre dokumenter, som banken sender til dig.

For den basale betalingskonto betales et månedligt gebyr som fremgår af prisbogen.

Ifølge Lov om betalingskonti §10 stk. 3., er køb af yderligere tjenesteydelser eller aktier, andele eller garantbeviser ikke er en forudsætning for adgangen til en basal betalingskonto jfr. §11., stk. 5.