Når du vil mere med din formue

Det glæder mig at byde dig hjertelig velkommen som Private Banking-kunde i Djurslands Bank. Her vil du opleve, at vi har et helt særligt fokus på dig og din økonomi.

Med udgangspunkt i din formue, din livssituation og dine tanker om, hvordan fremtiden skal forme sig, sætter vi dig i centrum og præsenterer dig for løsninger, som er attraktive for dig. 

Sammen kommer vi hele vejen rundt om din formue. Bankens team af specialister inden for formuepleje samler alle brikkerne, så du får det fulde billede af dine muligheder. 

Venlig hilsen 

Sigurd Simmelsgaard
Adm. direktør, CEO

Personlig rådgivning og et team af dygtige specialister

Finansrådgiver og souschef , Risskov: "Som personlig rådgiver har jeg jo et godt kendskab til mine kunder, deres livssituation og alle aspekter af deres økonomi. Det giver mig en rigtig god forudsætning for sammen med formuerådgiverne at give individuel formuerådgivning."

Kundechef Leo Søndberg Thorsen, Risskov: ”Private Banking-kunder har typisk en kompleks økonomi, hvor hver enkelt detalje tæller. Derfor er det personlige møde med mine kunder sammen med bankens formueeksperter meget vigtigt. Det resulterer i det bedste fra alle verdner og giver kunden ekstra værdi på bundlinjen.”

Du er altid velkommen til at kontakte os

Morten Svenningsen - finanschef


"Som ansat i bankens finansafdeling har jeg et grundigt kendskab til formuerådgivning. Det giver mig en rigtig god forudsætning for sammen med din personlige rådgiver at udvikle skarpe løsninger, der skaber mest mulig værdi for dig."
mosv@djurslandsbank.dk
8630 3305

InvesteringsrådgiverMads Bang Zindorff

mbzi@djurslandsbank.dk
8630 3314


Stefan Madsen

stef@djurslandsbank.dk
8630 3090Formuekonsulenter
Tove Hjort Jensen

thj@djurslandsbank.dk
8630 3764Rasmus Løfgren Ellegaard

rlel@djurslandsbank.dk
8630 3615