Betalingsløsninger til alle behov

Pengestrømmene spiller en vigtig rolle for virksomhedens totaløkonomi, og den helt rigtige betalingsløsning giver både administrative og økonomiske besparelser.

Hvad har du brug for?

Vi har de betalingsløsninger, du har brug for lige fra døgnboksindbetalinger over avancerede lønsystemer og betalinger til og fra udlandet. 

Djurslands Banks  samarbejdsaftale med betalingskoncernen Bambora Danmark A/S betyder, at du kan samle alle betalingsløsninger et sted. Professionelle betalingsløsninger - uanset dit behov

Har du det helt rigtige betalingskort?

Ofte er det en god idé med flere betalingskort. 

Sammenlign og bestil kort

Professionelle betalingsløsninger

Vi tilbyder en bred vifte af produkter, som giver både administrative og økonomiske besparelser i forbindelse med virksomhedens ind- og udbetalinger.

MobilePay

Tab 1

MobilePay til din virksomhed

Med MobilePay kan din virksomhed nemt og enkelt tilbyde jeres kunder at betale med netop den mobile løsning, der matcher dine behov.

Langt de fleste danskere har MobilePay installeret på deres smartphone. Med MobilePay får dine kunder nem og enkel mulighed for at betale med det, de lige har ved hånden.

Betalingsløsninger fra MobilePay

MobilePay har en række betalingsløsninger, der på forskellig måder giver dig mulighed for at modtage betaling fra dine kunder. Vælg den betalingsløsning der passer bedst til din virksomhed.

MobilePay MyShop
Med MobilePay MyShop overfører dine kunder penge til dit MyShop-nummer. Du er hurtigt i gang og skal ikke investere i ekstra udstyr.

MobilePay Point of Sale
Vil du gerne tilbyde dine kunder at betale trådløst med mobilen og har du allerede en betalingsterminal eller et kassesystem, så er MobilePay Point of Sale til dig.

MobilePay Online
Med MobilePay Online får du mobilbetaling til din online-butik.

MobilePay AppSwitch
Med MobilePay AppSwitch kan dine kunder betale direkte i din app.

MobilePay Invoice
Med MobilePay Invoice kan du fakturére dine kunder via MobilePay.

MobilePay Subscriptions
Med MobilePay Subscriptions kan du opkræve abonnementer og faste betalinger.

Læs mere om MobilePay Erhverv

Worldline

Tab 1

Worldline: Saml hele din betalingsløsning ét sted

Djurslands Banks samarbejde med betalingskoncernen Worldline betyder, at du kan samle alle betalingsløsninger ét sted – både til butik og online.

En simpel betalingsløsning sikrer dig hurtig udbetaling

Djurslands Bank har indgået et samarbejde med Worldline, der tilbyder den komplette betalingsløsning, til din forretning. Uanset om det er til fysiske butikker eller webshops, så har Worldline den rette løsning for dig.

Som erhvervsdrivende kan det være svært at se, hvad en betalingsløsning egentlig koster, hvis man, som flertallet, har flere leverandører f.eks. til både kortindløsning, terminaler og webhandel. Worldline tilbyder én samlet, sikker betalingsløsning med simpel og gennemskuelig prissætning. Uanset hvilken løsning man vælger hos Worldline, understøttes de mest anvendte betalingskort på det danske marked, samt mobilbetalinger med fx Apple Pay eller MobilePay.

Kontakt din rådgiver i banken eller kontakt Worldline direkte for at høre nærmere om mulighederne for din virksomhed.

Døgnboksindbetalinger

Tab 1

Døgnboksindbetalinger

For at bruge vores døgnbokse skal virksomheden have oprettet en aftale om erhvervsmæssige indbetalinger (døgnbokskontrakt).

Der er 3 enkelte trin for at komme igang med døgnboks.

Trin 1 - Indgå aftale

Kontakt din rådgiver for nærmere information.

Trin 2 - Bestil døgnboksbilag og poser

Døgnboksbilag og poser kan bestilles via din rådgiver.

Vær opmærksom på, at der skal benyttes et andet bilag til anden valuta end danske kroner.

Herefter vil du få tilsendt døgnboksbilag og døgnboksposer til virksomheden.
De vil være fortrykt med virksomhedens navn og kontonummer, og du skal bruge dem, når du indleverer danske sedler, checks og valuta i døgnboksen.

Trin 3 - Udlevering af kode/nøgle(r)

Når du har indgået aftalen, vil du få udleveret kode/nøgle(r) til døgnboksen.

Brug af døgnboksen

Læg indbetalingerne i døgnboksposerne sammen med et døgnboksbilag og indlever poserne i den aftalte døgnboks.

Du kan indlevere både danske sedler, checks og valuta.
Bemærk at danske sedler, checks og valuta skal være i hver sin indbetalingspose.

Beløbet, du har anført på døgnboksbilaget, vil blive indsat på virksomhedens konto samme dag, hvis indbetalingen er afleveret inden kl. 12:30.

Se vejledningen her for korrekt udfyldelse af døgnboksbilag

 

Indbetalingskort

Tab 1

Indbetalingskort - direkte på din bankkonto

Med pengeinstitutternes Fælles Indbetalingskort har du et alternativ til det traditionelle girokort. Pengene går direkte ind på virksomhedens konto i Djurslands Bank, hvilket betyder, at du kan:

 • Forenkle din administration
 • Tjene 2-3 rentedage, som normalt går med at flytte pengene fra giro- til bankkontoen
 • Se dine indbetalinger samme dag, som pengene sættes ind på bankkontoen

Djurslands Banks Indbetalingskort findes i tre udgaver. Hvilken korttype din virksomhed skal vælge, afhænger af virksomhedens aktuelle behov.
 
Uanset hvilken korttype der vælges, kan Indbetalingskortet udformes som et selvstændigt kort eller indbygges i virksomhedens faktura. For alle korttyper gælder, at advisering foretages via NetBank Erhverv eller via kontoudskrift fra banken.

Tre forskellige korttyper:

Kortart +71

Med kortart +71 består adviseringen af en betalingsident (Betalingsident er et entydigt nummer - Eks. 000000000000018), der henviser til den enkelte debitor.

Kortart +71 anvendes ofte, hvis virksomheden ønsker indbetalingerne bogført automatisk i debitorbogholderiet.

Med en særskilt registrering af virksomheden hos Nets, kan indbetaleren tilmelde kortet til BetalingsService. Det betyder betaling til tiden og ofte færre rykkere. 
Kortart +71

Kortart +73

Med kortart +73 består adviseringen af navn og adresse samt evt. meddelelse fra debitor. 
Kortart +73

Kortart +75

Med kortart +75 består adviseringen af en betalingsident (Betalingsident er et entydigt nummer - Eks. 000000000000018), der henviser til den enkelte debitor. Endvidere har debitor mulighed for at medsende en meddelelse vedrørende betalingen. 
Kortart +75

e-Faktura

Tab 1

Hvad er e-Faktura?

e-Faktura er et 100% elektronisk- og internetbaseret faktureringssystem.

Med e-Faktura opnår din virksomhed:

 • Økonomiske besparelser
 • Mindre administration
 • Automatisering af bogførings- og godkendelsesrutiner
 • Færre fejl, og det er teknisk muligt at sende fakturaer oftere og hurtigere.


Med e-Faktura skønnes det, at virksomheder, der tilmeldes systemet som kreditorer, vil kunne spare 15-20 kr. pr. faktura.

Læs mere om e-Faktura.
 

Mastercard Payment Service

Tab 1

Mastercard Payment Service - sparer tid og penge

Mastercard Payment Service har en lang række effektive, modulopbyggede tilbud inden for betalings- og informationsformidling.
 
Blandt produkterne er:  

 • Betalingsservice - penge til tiden og let administration (for virksomheder, foreninger og offentlige institutioner med et stort antal opkrævninger hos private).
 • LeverandørService - automatisk opkrævning af tilbagevendende betalinger (for virksomheder med mange opkrævninger hos erhvervskunder med kort betalingsfrist.)

 

Bluegarden - løn til tiden

Bluegarden er virksomheden bag Danmarks mest udbredte produkter inden for løn- og personaleadministration.
 
Blandt produkterne er:

 • DataLøn - fleksibelt lønsystem, der er specieldesignet til mindre virksomheder.
 • MultiLøn - primært rettet mod mellemstore og store virksomheder (lønsystemet tilrettes, så det dækker den enkelte virksomheds behov).
 • PersonaleGuide - gode råd og vejledning inden for personaleadministration og ansættelse, fratrædelse, ferieforhold m.v..

Til/fra udlandet

Tab 1

Betalinger til og fra udlandet

Vi er tilsluttet pengeinstitutternes internationale elektroniske kommunikationssystem "SWIFT", som giver en sikker overførsel, hvor prisen afhænger af, hvor hurtigt beløbet ønskes til rådighed for beløbsmodtageren.
 
Fastsættelsen af betalingsvilkår for udenlandske kunder baseres bl.a. på kendskabet og tilliden til kunden samt stabiliteten i det pågældende land.
 
I et veletableret samhandelsforhold med en udenlandsk kunde kan virksomheden anvende betalinger uden bankgaranti (clean payments) - dvs. check eller bankoverførsel.
I andre tilfælde er det fornuftigt at vælge en dokumentbaseret betaling som eksempelvis bankinkasso - med eller uden eksportkreditgaranti - eller remburs.

Krav fra amerikanske myndigheder

Når du overfører penge til udlandet, skal du være opmærksom på, at der kan blive givet oplysninger videre til de amerikanske myndigheder. "SWIFT" - som gennemfører betalingerne - er blevet pålagt at udlevere oplysninger, hvis de fatter mistanke om finansiering af kriminalitet eller terrorisme, jf. amerikansk lovgivning.
Kontakt din afdeling, for at få mere at vide om, hvad der er optimalt for netop din virksomhed. 
Læs også bankens generelle udlandsinformationer til erhvervskunder.   

IBAN - dit kontonummer i internationalt format

For at sikre automatisk, korrekt, prisgunstig og hurtig behandling af bankoverførsler over landegrænserne skal oplysninger om bankforbindelse og kontonummer altid anføres. 

Anmodning om overførsel til udlandet

Vil du overføre penge til udlandet kan dette foretages via Netbank og Netbank Erhverv.

Anvender du ikke Netbank eller Netbank Erhverv - kan du kontakte din rådgiver i banken.
 
Bilaget udfyldes og mailes direkte til vores Finansafdeling.

SEPA - Single Euro Payment Area

Tab 1

SEPA Direct Debit

SEPA (Single Euro Payment Area) anvendes til betalinger i euro. Det er det europæiske svar på Betalingsservice og Leverandørservice.

SEPA er iværksat for at skabe et integreret marked for betalinger i euro, der er underlagt ensartede standarder, regler og betingelser. 

EU Parlamentet har vedtaget, at alle nationale eurobetalinger skal foretages via SEPA fra 1. februar 2014. Det gælder for EU- og EØS-lande.

Hvis din virksomhed opkræver beløb i euro fra kunderne eller betaler kunderne i euro, kan SEPA være en god løsning for dig.

Nemt for dig og dine kunder

Som kreditor kan du med denne løsning trække et aftalt beløb direkte på din kundes konto - i stedet for at vente på, at kunden betaler den faktura, du har fremsendt.

Du skal som kreditor have en eurokonto hos os, hvor beløbet indgår. Vi har i samarbejde med Nets en løsning, der gør det nemt at opkræve betalinger i euro via SEPA.

Nemt for dig og dine leverandører

Som debitor kan du give din leverandør lov til at trække betalinger direkte på din konto på et aftalt tidspunkt.

Selvom betalingen er i euro, kan beløbet trækkes fra din sædvanlige konto. Du slipper for at lave manuel betaling af den udenlandske faktura.

Kontakt en af vores rådgivere for at få mere at vide om SEPA.

Betalingskort til erhverv

Vi har betalingskort, der helt sikkert dækker dine behov.

 • Sammenlign kort

 • Forbrugsgrænse pr. 30 dage
 • Saldokontrol
 • Forbrugsgrænse pr. dag
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Årligt kortgebyr
 • Rentefri kredit i op til 42 dage
 • Læs mere

Vil du vide mere?

 • Det mest brugte betalingskort i Danmark.
 • Ingen i DK
  25.000 i udlandet.
 • Ingen i DK
  25.000 i udlandet.
 • Nej
 • 200 kr.
 • Nej
Bestil kort
 • Kortet er perfekt til dig der rejser
 • 30.000
 • 30.000
 • Nej
 • 150 kr.
 • Ja
Bestil kort
 • Forbrugsgrænse på kr. 50.000
 • 50.000
 • 50.000
 • Ja
 • 1025 kr.
 • Ja
Bestil kort

Mastercard til erhvervslivet

Mastercard Kredit Standard Business

Tab 1

Mastercard Kredit Standard Business

Et Mastercard Kredit Standard Business giver frihed på rejsen. Kortet er et af verdens mest effektive betalingsmidler og indeholder en månedlig forbrugsmulighed på 30.000 kr. og 3 gode forsikringer.

Du kan løbende følge dit forbrug i NetBank, og forbruget bliver afregnet en gang om måneden. Med kortet får du således en rentefri kredit på op til 42 dage.

Kredit og forbrug

Kreditmaksimum og månedlig forbrugsmaksimum kr. 30.000

Kontanthævninger

Kontanthævninger pr. dag kr. 3.000
Kontanthævninger pr. løbende 30 dage kr. 15.000

Forsikringer

Der er indbygget 3 rejseforsikringer, som giver ekstra sikkerhed:

 • Flyforsinkelse
 • Bagageforsinkelse
 • Afbestillingsforsikring

For at opnå forsikringsdækning skal rejsen betales med kortet, og det er kun kortholder, som er dækket.

Du kan få svar på dine spørgsmål om Mastercard Business enten hos din rådgiver eller på lopimastercard.dk.

Ansøgningsskema
Kortbestemmelser
Forsikringsbetingelser gældende fra 1. januar 2021
Prisliste

Mastercard Debit Standard

Tab 1

Mastercard Debit Standard

Frihed til at handle når du vil

Mastercard Debit er mere end blot et betalingsmiddel. Kortet giver frihed til at handle uanset, hvor i verden du befinder dig.

Med et Mastercard Debit kan du nemlig betale i mere end 29 mio. supermarkeder, butikker, restauranter, benzinstationer mv. overalt i verden. Alene i Danmark modtages kortet mere end 24.000 steder.

Det er altid en god ide at medbringe 2 forskellige kort på udlandsrejsen, og Mastercard Debit er det ideelle supplement til dit VisaDankort.

 • Kortet har saldokontrol, så du kan kun bruge det beløb, der står på din konto
 • Du kan hæve op til kr. 5.000 pr. døgn
 • Du kan købe for op til kr. 30.000 pr. døgn i butikker, restauranter og internettet
 • Der er ingen forsikringer tilknytte

Du kan få svar på dine spørgsmål om Mastercard enten hos din rådgiver eller på lopimastercard.dk.

Kortbestemmelser

Mastercard Kredit Guld Business

Tab 1

Mastercard Kredit Guld Business

Mastercard Kredit Guld Business giver flere fordele end Mastercard Kredit Standard Business, og alene farven på kortet signalerer den kreditværdighed, der følger med. Forsikringsdækningen er endvidere udvidet.

Du kan løbende følge dit forbrug i NetBank, og forbruget bliver afregnet en gang om måneden. Med kortet får du således en rentefri kredit på op til 42 dage.

Kredit og forbrug

Kreditmaksimum og månedlig forbrugsmaksimum kr. 50.000

Kontanthævninger

Kontanthævninger pr. dag kr. 6.000
Kontanthævninger pr. løbende 30 dage kr. 30.000

Forsikringer

Kortet indeholder en bred vifte af forsikringer, som giver dig og din familie tryghed før, under og efter rejse. Medrejsende ægtefæller/samlever og børn under 21 år er også dækket.

 • Flyforsinkelse dækker med op til kr. 6.000 ved flyforsinkelse
 • Bagageforsinkelse dækker med op til kr. 6.000 ved forsinkelse af bagage
 • Afbestilling dækker med op til kr. 10.000 pr. person, dog maks. kr. 50.000.

 

De øvrige rejseforsikringer er: 

 • Sygdom og hjemtransport 
 • Hjemkaldelse
 • Rejseulykke
 • Overfald
 • Privatansvar
 • Retshjælp
 • Sygeledsagelse
 • Sikkerhedsstillelse

 

Du kan få svar på dine spørgsmål om Mastercard Business enten hos din rådgiver eller på lopimastercard.dk.

Ansøgningsskema
Kortbestemmelser
Forsikringsbetingelser gældende fra 1. januar 2021
Prisliste

Mastercard Kredit Standard uden forsikring Business

Tab 1

Mastercard Kredit Standard uden forsikring Business

Kortet er et af verdens mest effektive betalingsmidler og indeholder en månedlig forbrugsmulighed på kr. 30.000.
Du kan løbende følge dit forbrug i NetBank, og forbruget bliver afregnet en gang om måneden. Med kortet får du således en rentefri kredit på op til 42 dage.

Kredit og Forbrug

 • Kreditmaksimum og månedlig forbrugsmaksimum kr. 30.000
 • Kontanthævninger
 • Kontanthævninger pr. dag kr. 3.000
 • Kontanthævninger pr. løbende 30 dage kr. 15.000

Du kan få svar på dine spørgsmål om Mastercard enten hos din rådgiver eller på lopimastercard.dk.

Ansøgningsskema
Kortbestemmelser
Prisliste

Mastercard Kredit Platinum Business

Tab 1

Mastercard Kredit Platinum Business

Mastercard Kredit Platinum Business er et af Danmarks mest eksklusive kreditkort. Kortet stiller meget høje krav til kreditværdighed og udstedes kun til udvalgte kunder.

Du kan løbende følge dit forbrug i NetBank, og forbruget bliver afregnet en gang om måneden. Med kortet får du således en rentefri kredit på op til 42 dage.

Kredit og forbrug

Kreditmaksimum og månedlig forbrugsmaksimum kr. 100.000 eller kr. 250.000

Kontanthævninger

Kontanthævninger pr. dag kr. 10.000
Kontanthævninger pr. løbende 30 dage kr. 50.000

Forsikringer

Kortet indeholder en bred vifte af forsikringer, som giver dig og din familie tryghed før, under og efter rejse. Medrejsende ægtefæller/samlever og børn under 21 år er også dækket.

 • Flyforsinkelse dækker med op til kr. 7.500 ved flyforsinkelse
 • Bagageforsinkelse dækker med op til kr. 7.500 ved forsinkelse af bagage. Mistes bagagen dækker forsikringen op til kr. 30.000.
 • Afbestilling dækker med op til kr. 100.000. 

 

De øvrige rejseforsikringer er:

 • Sygdom og hjemtransport
 • Hjemkaldelse
 • Rejseulykke
 • Overfald
 • Privatansvar
 • Retshjælp
 • Sygeledsagelse
 • Sikkerhedsstillelse

 

Du kan få svar på dine spørgsmål om Mastercard Business enten hos din rådgiver eller på lopimastercard.dk.

Ansøgningsskema
Kortbestemmelser
Forsikringsbetingelser gældende fra 1. januar 2021
Prisliste

Visa/Dankort

Tab 1

Visa/Dankort

Du kan bruge Visa/Dankort i mere end 24 millioner butikker, internethandler og pengeautomater over det meste af verden.

Hvor meget kan du hæve med et Visa/Dankort?

I Djurslands Banks pengeautomater kan du hæve op til 10.000 kr. pr. døgn i bankens åbningstid og ellers op til 3.000 kr. uden for bankens åbningstid.

Anvender du andre hæveautomater, kan du hæve op til 2.000 kr. pr. døgn.

Skal du ud at rejse?

Det er lidt forskelligt, hvor meget du kan hæve i udenlandske pengeautomater, men oftest kan du hæve op til modværdien af 2.000 kr. pr. døgn. Beløbsgrænsen fastsættes af den udenlandske bank, der har automaten.

Du kan foretage udenlandske betalinger/hævninger for et beløb svarende til 20.000 kr. pr. løbende 30 dage.

Har du brug for et ekstra kort på rejsen?

Et MasterCard Business er et godt supplement til Visa/Dankort, hvis du eller en af dine medarbejdere skal til udlandet.

Få mere at vide om priser og betingelser.